Brez spleta ne gre

Pa vendar imamo tudi mi spletno stran (www.noviglas.eu), na kateri objavljamo pomembnejše vsebine iz tiskanih izdaj našega tednika, ker se zavedamo, da bi bilo krivično do naših naročnikov, če bi na svetovnem spletu objavljali brezplačen dostop do vseh vsebin Novega glasa.
Na svetovnem spletu, kamor se seli večina tiskane besede in večina podob, smo prisotni tudi na družbenem omrežju Facebook in na Twitterju, čeprav na Facebook dajemo na naslov www.facebook.com/noviglas predvsem tiste vsebine, za katere menimo, da zanimajo najmlajše. To počnemo zato, ker se zavedamo, da brez svetovnega spleta danes ne gre, kot tudi vidimo, da nas predvsem mladi raje berejo na svetovnem spletu kot pa v tiskani izdaji.
Na svetovnem spletu na našem naslovu objavljamo tudi zapise in članke, ki ne najdejo prostora v tiskani izdaji. To pišemo zato, ker bi radi poudarili, da gre za dve ločeni izdaji, ki jima je skupno naše uredništvo. Predvsem pa smo dolžni našim naročnicam in naročnikom podatek, da imamo skorajda edino na svetovnem spletu odzive na naše zapise, poročila, intervjuje, fotografije, na naše delo torej, še posebej zapisi, objavljeni na Facebook omrežju, so zanimivi, neposredni, po večini jih pišejo mladi ljudje, a ne samo. In podatek, da skoraj vsako nedeljo vsaj 180 bralk in bralcev prebere nedeljsko duhovno misel našega sodelavca g. Andreja Vončine, ki je sicer v tiskani izdaji ne objavljamo!, je dovolj zgovoren, da lahko prepriča o umestnosti ukvarjanja s svetovnim spletom tudi še najbolj “neverne Tomaže”. Objavljati pridigo na svetovnem spletu je herojsko in obenem Sizifovo dejanje, bi marsikdo pomislil, a dejstvo, da si za branje duhovne vsebine vzame čas okrog dvesto ljudi, govori o tem, kako pomemben je svetovni splet.
Obiščite nas torej tudi na naših straneh na svetovnem spletu!
 

V času, ko se tiska veliko, a manj bere na papirju, zato pa vse bolj na svetovnem spletu in na elektronskih tablicah, ki nam v spomin vračajo tablice naših starih mam, očetov morda, mi vztrajamo pri tiskani izdaji, ker se zavedamo, da je večina naših bralk in bralcev navezanih na časnik, na naš Novi glas.

Prelistaj tiskano izdajo tednika Novi glas.

Oglej si zbirko tiskanih izdaj našega tednika.

Tiskane izdaje

Prireditve

Vreme