Tudi Olympia na mednarodnem plesnem turnirju v Lignanu

Od petka, 22., do nedelje, 24.marca 2013 je namreč v znanem počitniškem mestu potekal mednarodni plesni turnir “World Dance Trophy”- letos že 31. zapored. Vsako leto se ga udeležujejo plesne skupine vseh starosti in plesnih zvrsti iz vseh koncev sveta. Letos so tu bile plesne skupine, formacije, duo in posamezniki iz Belgije, Bosne, Hrvaške, Srbije,Poljske, Češke, Slovaške, Rusije, Belorusije, Ukrajine, ZDA, Turčije, Taiwana in seveda iz Slovenije in Italije, na tisoče mladih plesalcev, skoraj 500 plesnih točk in nastopov!
Letošnjega turnirja se je udeležila tudi plesna skupina junior/senior AŠZ Olympia iz Gorice. Dekleta (Mojca Pintar, Petra Crosatto, Veronika Devetak, Gioia Innocenti v spremstvu trenerke Damijane Češčut in vaditeljic Maje Devetak in Marije Jussa) so se predstavila v kategoriji “Fantasy” s plesno točko “Dog’s – Madeži gor, madeži dol” in zasedla odlično 4. mesto.

Mednarodnega plesnega turnirja “World Dance Trophy” v kraju Lignano Sabbiadoro se je 24. marca popoldne udeležila tudi plesna skupina junior/senior Amaterskega športnega združenja Olympia iz Gorice.

Prelistaj tiskano izdajo tednika Novi glas.

Oglej si zbirko tiskanih izdaj našega tednika.

Tiskane izdaje

Prireditve

Vreme