Naturopatski nasveti (470)

Piše: Erika Brajnik

Ho’oponopono

Ho’oponopono je havajska meditacija, ki sega v globino telesa, duše in duha. To je meditacija, ki govori o lepoti in svetosti narave, ki nas obdaja, ki govori o moči vode, o moči vetra, zemlje in ognja. To je meditacija, ki te uči ljubiti, spoštovati in se podrejati naravi. Govori o majhnosti človeka in o svetosti narave. To ni ameriški šov, amapk zelo globoka meditacija, ki ni za vsakogar, je samo za čiste duše, ostali je ne razumejo oz. razumejo ameriško različico šova.

Ho’oponopono je tudi masaža, ki skozi meditacijo maserju pomaga brati govorico kosti, pri njej se namreč ne masira tkiv in mišic, ampak kosti. Kosti so tiste, ki nosijo sporočilo naših prednikov. Evropa je polna, prepolna kosti, ki nosijo sporočila prednikov.

Na Havajih sem bila takoj po covidu leta 2021 in takrat sem spoznala šamana ter se učila Ho’oponopono v živo na Havajih. To ni zgodba Amerike, to je zgodba domorodcev, ki je tako zelo dragocena in globoka, da jo tujec težko dojame, njegova duša mora biti čista, zelo čista, da se uravna na frekvenco Ho’oponopono.

Tako v naturopatiji kot pri meditaciji Ho’oponopno je zelo pomembno spoštovanje prednikov in narave. Ustno izročilo je dragoceno znanje. Dandanes so na spletu informacije zelo izmaličene in špekulantske. Komu boste verjeli? Vašim najdražjim ali tujcu na spletu? Pomislite malo, kako nas splet uničuje, uničuje in izmaliči naše informacije ter nas oddaljuje od naše tradicije, od našega bistva biti človek.

/ dalje

Preberi tudi

Naturopatski nasveti (475)

Naturopatski nasveti

Naturopatski nasveti (474)

Naturopatski nasveti

Naturopatski nasveti (476)

Naturopatski nasveti

Naturopatski nasveti (473)

Naturopatski nasveti

Prelistaj tiskano izdajo tednika Novi glas.

Oglej si zbirko tiskanih izdaj našega tednika.

Tiskane izdaje

Prireditve

Vreme