Naturopatski nasveti (322)

Sclerantus (mešič)

Sclerantus je cvetna esenca osebe, ki je v sebi neodločna, negotova, labilna, ki večkrat na dan zamenja idejo, ki se lahko tudi večkrat na dan preobleče, ki ji razpoloženje niha, tako da je zjutraj dobre volje, popoldan pa depresivna. Posluša ljudi, nima lastnega mnenja, neki dan je zanjo nekdo super, naslednji dan pa obupen. Sledi nekemu projektu, za katerega pravi, da je enkraten, nenadoma pa se ga naveliča in se ji zdi popolnoma zgrešen. Bere tri knjige istočasno, ne zna se odločiti, katere stvari so ji ljubše, vse je nekako negotovo, neodločno, labilno in površinsko. Odločanje takšno osebo spravi v velik stres, selitev ali menjava službe sta za osebo Sclerantus v deficitu prava nočna mora. Srečala sem npr. sodnike, ki jim njihova funkcija sploh ni bila pisana na kožo in so izbrali tako poklicno pot samo zato, ker so tako odločili drugi, predvsem starši, ali zato, ker so bili v družini že odvetniki. Zgodi pa se tudi, da Sclerantus v deficitu dobi gotovost v pravilih igre prava, vendar ga lahko hitro destabilizira kakšna izjema, saj te ljudi spravlja v stres odločanje, kljub temu pa imajo službo, ki jih vsak dan sili v to. V tem primeru ta esenca pomaga uravnati razdvojenost, negotovost, dvom in s tem zmanjša stres!

Nekateri ljudje uživajo v odločanju in ukazovanju, drugi ne! Najboljši so tisti, ki v tem ne uživajo, saj lahko postanejo svetovno znani, ker ni njihov ego tisti, ki jih sili v to. Morajo pa paziti, da ne padejo v “ledvični deficit”, ker takrat postane njihovo vsakodnevno odločanje nočna mora.

Sclerantus pomaga tudi otrokom in odraslim ob slabosti v avtomobilu, ki je vezana na evstahijevo cev v ušesu, ki jo nadzoruje energija ledvic. V takih primerih bo gotovo  pomagala krepitev ledvic in uživanje petih kapljic Sclerantus peroralno, zvečer pred spanjem.

Preberi tudi

Naturopatski nasveti (472)

Naturopatski nasveti

Naturopatski nasveti (468)

Naturopatski nasveti

Naturopatski nasveti (469)

Naturopatski nasveti

Naturopatski nasveti (467)

Naturopatski nasveti

Prelistaj tiskano izdajo tednika Novi glas.

Oglej si zbirko tiskanih izdaj našega tednika.

Tiskane izdaje

Prireditve

Vreme