Naturopatski nasveti (313)

Piše: Erika Brajnik

Larch

Larch je cvetna esenca samozavesti. Potrebuje jo, kdor je sramežljiv, kdor takoj zardi, kdor se oblači v črno, da ne bi bil v središču pozornosti, kdor si ne upa nič vprašati, ker ga je sram. Ta esenca je odlična za otroke in jim tudi zelo hitro pomaga (5 kapljic pod jezik vsak večer pred spanjem, ko imajo že umite zobe). Oseba, ki nima samozavesti, se takoj vda, sploh ne poizkusi nobene stvari, ker si misli, da ji ne bo uspelo, da ni dovolj sposobna, zato se noče izpostavljati.

S pomočjo cvetne esence Larch take osebe pridobijo samozavest, pogum, moč, ki jo imajo skrite v sebi. Začutijo moč in nenadoma odgovorijo, se postavijo zase, si drznejo. Od tega prvega odziva se rodi volja po raziskovanju, ustvarjanju, eksperimentiranju. Neverjetno kako hitro pomaga otrokom. Najprej so male miške, nato postanejo pravi levi! Otrok ima manjšo toksemijo telesa, zato Bachove kapljice bolje in prej učinkujejo. Pri odrasli osebi traja proces malo dlje.

Oseba, ki jemlje to esenco, bo začutila svojo notranjo moč, ki je univerzalna, vsem nam ljudem poznana in skupna, vendar Larch v deficitu ima to moč zakopano, zato jo mora poiskati. Veliko otrok bi lahko izbiralo drugo šolo, drugačne prijatelje, drugačne krožke, če bi imelo več samozavesti in notranje moči. Ta cvetna esenca lahko otroku izboljša kakovost življenja in ne more škoditi.

S cvetno esenco Lach lahko mažemo tudi spodnji del trebuha pod popkom, 33 krogov v smeri urinega kazalca, 10 kapljic. Še posebej jo priporočam ob vnetju mehurja in ledvic.

www.saeka.si

Preberi tudi

Naturopatski nasveti (330)

Naturopatski nasveti

Naturopatski nasveti (324)

Naturopatski nasveti

Naturopatski nasveti (323)

Naturopatski nasveti

Naturopatski nasveti (326)

Naturopatski nasveti

Prelistaj tiskano izdajo tednika Novi glas.

Oglej si zbirko tiskanih izdaj našega tednika.

Tiskane izdaje

Prireditve

Vreme