Naturopatski nasveti (176)

Obema gospema sem svetovala pitje čaja iz njivske preslice, 1 liter na dan; omenjeni čaj krepi energijo ledvic in nadledvične žleze. In seveda izvajanje presličine sedeče kopeli, ko teža ni previsoka. Kopel se izvaja 1-krat tedensko. Kdor je predebel in v toplo vodo ne more, pa naj postavi na trtico grelno vrečko, kajti brez nje ne bo shujšal!
Za uravnavanje energije nadledvične žleze zelo pomagata tudi oligoelement zlato-srebro in baker, ki odpravlja črne misli in krepi energijo telesa. Po jemanju oligoelementa se telo spremeni, ni več utrujenosti, misli na samomor, izoliranost izginejo. Oligoelement povrne voljo do seksualnosti in libida. Oligoelement zelo krepi urogenitalni del.
Tkivni soli, ki krepita ledvice, sta 6 in 4.
Po končani celostni naturopatski dvomesečni kuri mi je mož prve gospe rekel: “Hvala, gospa Erika, vrnili ste mi mojo ženo”!
Druga gospa je shujšala 12 kg v dveh mesecih, si okrepila samozavest, našla službo in zbrala pogum, da je zapustila moža, ki jo je poniževal in ustrahoval vrsto let.
K meni prihaja veliko žensk, ki jemljejo antidepresive, predvsem zaradi notranjega nemira, nepravilnega spanja in posledično utrujenosti. S pravilno prehrano in celostnim naturopatskim nasvetom si lahko človek veliko sam pomaga. Hrana mora postati naše zdravilo, naše krepčilo, naša telesna in duševna pomoč. Zavedati se moramo, da ni vseeno, kaj in kdaj jemo. S hrano lahko hranimo depresijo, lahko pa jo odpravljamo. Naturopat ne zdravi, samo hrana nas pozdravi, naturopat svetuje človeku celostno in individualno glede na njegovo situacijo, saj se depresija pri vsakem posamezniku kaže na drugačen način in z drugačnimi vzroki. Vendar: vse se da, potrebna sta samo volja in pravi nasvet!
Za vašo mešanico Bachovih cvetnih esenc mi pišite na info@saeka. si
/ dalje

www.saeka.si

Piše Erika brajnik / Anksioznost in stres - naturopatska pomoč (6)

Preberi tudi

Naturopatski nasveti (465)

Naturopatski nasveti

Naturopatski nasveti (470)

Naturopatski nasveti

Naturopatski nasveti (466)

Naturopatski nasveti

Naturopatski nasveti (469)

Naturopatski nasveti

Prelistaj tiskano izdajo tednika Novi glas.

Oglej si zbirko tiskanih izdaj našega tednika.

Tiskane izdaje

Prireditve

Vreme