Nova ponudba za kupce

Supernova oziroma njena povezana družba m2 Center Management iz Slovenije je po uspešnem spomladanskem odprtju nakupovalnega centra v Novi Gorici v četrtek, 25. oktobra 2012, slovesno odprla še nakupovalni park na dodatnih 4 tisoč kvadratnih metrih prodajnih površin. Kupcem bo, na skupno 20 tisoč kvadratnih metrih prodajnih površin, na voljo 27 trgovin in gostinskih lokalov ter brezplačno parkirišče z več kot 600 parkirnimi mesti, od tega jih je malo manj kot polovica pokritih. Z razširitvijo nakupovalnega središča v Novi Gorici je Supernova prisotna že v 10 slovenskih krajih: v Kopru, Postojni, Mariboru, Ljubljani, Domžalah, Velenju, Kranju, Celju in Murski Soboti, kjer upravlja 14 prodajnih objektov. Na globalni ravni pa družba m2 Centermanagement obvladuje že okoli 400 tisoč kvadratnih metrov prodajnih površin.
Nov nakupovalni park se nahaja ob Nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica in z njim sestavlja neločljivo povezano celoto. Razširjeno nakupovalno središče stoji tik ob meji, na Prvomajski ulici 35, kar omogoča odličen dostop tako kupcem s slovenske kot tudi z italijanske strani. Od leta 2009 že obratujeta Obi in Cantina Mexicana, maja letos so se jima pridružili še najemniki nakupovalnega centra na dodatnih 8.500 kvadratnih metrih prodajnih površin: Mercator, športna trgovina SportsDirect, Drogerie Markt (dm), Optika Clarus in Goriške lekarne, Mič Styling, Two Way, Si. mobil, Knjigarna Felix, Caffe Caffe ter drugi. Z odprtjem nakupovalnega parka se obstoječim pridružujejo še naslednje trgovine: Baby Center, Kik, NKD, Mana, Tedi in Mr. Pet, z decembrom pa prihaja še pohištvena trgovina JYSK.
Koncept nakupovalnega parka pomeni neposreden dostop kupcev s parkirišča v želeno poslovalnico in omogoča hiter ter učinkovit nakup cenovno ugodne ponudbe. Kombinacija nakupovalnega parka in navadnega nakupovalnega centra pa pomeni, da Supernova ponuja raznovrstno ponudbo za več okusov, žepov in generacij.
S tem se je strinjal tudi svetnik Mestnega sveta Mestne občine Nova Gorica Miran Müllner, ki je ob razširitvi Supernove dejal, da z veseljem ugotavlja, da je zadnje pol leta delovanja Nakupovalnega centra Supernova Nova Gorica obogatilo obstoječo mestno ponudbo. Poudaril je, da je Supernova v pomembnem času prinesla Novi Gorici nove poslovne priložnosti in nova delovna mesta. V Mestni občini Nova Gorica si želijo podobnega nadaljnjega sodelovanja tudi pri sledeči prenovi remize in gradnji amfiteatra ob njej, ki pomenita nov prireditveni prostor in poživitev novogoriškega kulturnega dogajanja.
Predstavnik Skupine Supernova Kristijan Flegar je na odprtju dejal: “Veseli smo, da lahko držimo obljubo, ki smo jo dali ob spomladanskem odprtju nakupovalnega centra, in nadaljujemo z zastavljenimi načrti. Danes končujemo tretjo fazo projekta – odprtjem nakupovalnega parka. Ostajajo pa nam še načrti za četrto fazo, ki pomeni obnovo spomeniško zaščitene železničarske remize in ureditev prometne infrastrukture na območju celotnega nakupovalnega središča. Tako, da se ponovno vidimo naslednje leto ob novi slovesnosti prenovljenega kulturnega objekta, ki bo zagotovo mestu vtisnil svoj pečat”.
Dogodka ob odprtju Nakupovalnega centra Supernova Nova Gorica so se poleg predstavnikov novogoriške mestne oblasti udeležili tudi pomembni predstavniki političnega in gospodarskega življenja v Novi Gorici ter predstavniki investitorjev. Slavnostno odprtje Nakupovalnega parka Supernova Nova Gorica sta s prerezom traku obeležila mestni svetnik Miran Müllner in direktor m2 Centermanagementa Franz Brünner.

Supernova je odprla nov nakupovalni park

Prelistaj tiskano izdajo tednika Novi glas.

Oglej si zbirko tiskanih izdaj našega tednika.

Tiskane izdaje

Prireditve

Vreme