Zaradi izrednih razmer bo tudi Novi glas brezplačno dostopen na spletu!

Uprava in uredništvo tednika Novi glas sta soglasno sklenila, da bo na spletnem portalu tednika Novi glas (noviglas.eu) v času karantene v Italiji časopsi brezplačen. Na ogled bodo tako vse vsebine, ki bodo tudi natiskane, kar pa seveda ne pomeni, da časopisa, ki je v nastajanju, ne bomo poslali tudi v tisk.

Kot ste obiskovalke in obiskovalci našega spletnega portala že opazili, skušamo v času nevarnosti okužb s koronavirusom, objaviti predvsem sveže novice in seveda tudi novice, na katere se lahko zanesete, saj jih preverjamo sproti in navajamo samo zanesljive vire novic.

To je izjemnega pomena, saj se po sletu širi vrsta lažnih novic, omalovaževanja napornega dela zdravnikov in vseh tistih, ki zaradi svoje javne vloge, skušajo zajeziti okužbo s koronavirusom covid-19.

V upanju, da boste obiskovali spletno stran Novega glasa, www.noviglas.eu, vas seveda tudi naprošamo, da pomagate sami predvsem starejšim ljudem, ki ne zahajajo na svetovni splet, se ne poslužujejo interneta, ampak so še vedno zvesti samo papirnati obliki našega časopisa.

V ta namen bomo v torek, ko bomo časopis poslali v tisk, objavili na spletni strani www.noviglas.eu tudi celotno tiskano številko Novega glasa, kot smo minuli teden to storili z otroško revijo Pastirček.

In prav tu poziv mladim, da bi prijazno pomagali svojim starim mamam in očetom, morda tudi staršem, ki se ne poslužujejo spleta, tako da jim doma stiskajo strani Novega glasa, morda berejo na glas tiste vsebine, ki jih najbolj zanimajo.

Prav starejši ljudje so najbolj ogroženi zaradi koronavirusa, a tudi sicer so najbolj potrebni naše pomoči, to vam polagamo na srce!

Na spletu smo pa itak stalno prisotni s svežimi novicami, prav v Sloveniji se te dni vlada ukvarja s težkimi odločitvami, ki zadevajo tudi nas.

Sledite nam in ostanite nam zvesti!

Uredništvo sicer nemoteno dela, tudi v tisk bomo časopis poslali, a vprašanje je, če ga bodo našim naročnikom poštarji pravočasno raznesli!

Preberi tudi

Komu to služi?

Uvodnik

Komu to služi?

22.01.2020
Nemočni pred koronavirusom

Uvodnik

Državna meja nas deli

Uvodnik

Prelistaj tiskano izdajo tednika Novi glas.

Oglej si zbirko tiskanih izdaj našega tednika.

Tiskane izdaje

Prireditve

Vreme