Zadnja predstava Družinskega abonmaja SSG

EVOLUCIJA

cirkuško – akrobatsko – gledališka predstava

sobota, 16. april, ob 17.00

Velika dvorana SSG

Velika noč prinaša lep dar za male abonente Družinskega abonmaja Slovenskega stalnega gledališča. Po odpovedi tretje predstave (zaradi bolezni v ansamblu), je prišlo do zamenjave uprizoritve in termina, kar je omogočilo ustvarjanje dvojnega, prazničnega dogodka. Tako 16. kot 23. aprila bo gledališče vabilo namreč na ogled pisanih, zabavnih predstav za najmlajše.

Prvo srečanje bo v soboto namenjeno cirkuško-akrobatsko-gledališki produkciji ljubljanskega Pionirskega doma in Kulturnega zavoda Godot Evolucija . Besedilno predlogo je napisal nekdanji član igralskega ansambla SSG Tadej Pišek, ki v predstavi tudi igra, skupaj z mojstroma partnerske akrobatike kot sta Mojca Špik in Inan Du Swami. Cirkuški variete prikazuje življenje človeka na vrtiljaku planeta skozi stoletja, od guganja na drevesni veji do hoje po luni. Izvirno glasbo je napisal Marjan Peternel.

V soboto, 23. aprila pa bo Mini teater gostoval z intermedijskim projektom Kakčeve dogodivščine švedske avtorice Pernille Stalfelt v režiji Ivice Buljana. Obe predstavi se bosta pričeli ob 17.00. Blagajna gledališča sprejema rezervacije ob delavnikih od 10. do 14. ure in je odprta uro pred začetkom predstav.

predstava traja 35 minut  

Blagajna SSG – tel 040 2452616

(od torka do petka, 10-14)

Prelistaj tiskano izdajo tednika Novi glas.

Oglej si zbirko tiskanih izdaj našega tednika.

Tiskane izdaje

Prireditve

Vreme