Vpisovanja na tečaje jezikov in računalništva

Na izobraževalni agenciji Ad formandum so objavili koledar izobraževalnih programov s področij Jeziki in Računalništvo. Namenjeni so vsem, ki se želijo izpopolniti in obogatiti svoj kulturni zalogaj ne glede na starost, izobrazbo ali delovne izkušnje.
“Vsakič, ko obogatimo naš osebni in poklicni zaklad z novim in uporabnim znanjem, to sproži v nas edinstveno doživetje: izobraževanje pomeni tudi druženje, vzpostavljanje novih stikov, omogoča doživljanje novih izkušenj, poživi naš vsakdan in delo, drži nas v koraku s časom. Skratka, ne gre samo za golo učenje in pasivno poslušanje in kopičenje znanja: gre za našo osebno in poklicno rast, za katero je vredno – morda ravno zaradi krize, iz katere je vedno težje videti izhod – vlagati čas, denar in energijo”, pravi Anna Maria Milič, koordinatorka programov na tržaškem sedežu izobraževalne agencije.
Poleg jezikov je predviden tudi tečaj računalništva, in sicer osnove uporabe računalniške opreme. Tečaj je primeren za vse, ki želijo dobiti v kratkem času pregled in osnovna znanja za vsakdanjo rabo računalnika, programov za urejanje besedil ter elektronskih preglednic, interneta in elektronske pošte. Tečaj traja 30 ur, kotizacija 75 evrov; potekal bo ob torkih in četrtkih od 18. do 20.15.

Na izobraževalni agenciji Ad formandum

Prelistaj tiskano izdajo tednika Novi glas.

Oglej si zbirko tiskanih izdaj našega tednika.

Tiskane izdaje

Prireditve

Vreme