Virtualni dogodki zbora Tamariska

Vokalna skupina Tamariska, ki združuje učiteljice Osnovne šole Livade Izola, v letošnjem letu praznuje 10-letnico svojega obstoja. Poleg koncerta so se pevke odločile, da bodo pripravile projekt, s katerim bodo nadgradile znanje in prispevale h kvaliteti zborov tudi v obdobju pandemije. Pripravile so niz virtualnih pogovorov z naslovom Dodana nota.

Prvi pogovor, v katerem se bo Ana Erčulj pogovarjala s Heleno Fojkar Zupančič, Samom Ivačičem in Aljažem Bastičem o virtualnih zborovskih posnetkih, bo na sporedu 24. februarja ob 19. uri. Pogovor Vizualna podoba zbora bo vodila Nataša Benčič, o tem pa bodo spregovorili Tjaša Škapin, Sandra Kocjančič in Biljana Babič 3. marca ob 19. uri. Zadnji pogovor pa bo na sporedu 17. marca prav tako ob 19. uri. Na temo promocija in marketing pevskih zborov se bo Rossana Paliaga pogovarjala z Matejo Palčič Puzzer in Niko Rožanc.

Vsi dogodki so brezplačni, potekali pa bodo na platformi Zoom. Povezavo bodo prejeli prijavljeni na elektronski naslov, saj je število mest omejeno. Prijaviti se je mogoče na naslov vstamariska@gmail.com.

Preberi tudi

Prelistaj tiskano izdajo tednika Novi glas.

Oglej si zbirko tiskanih izdaj našega tednika.

Tiskane izdaje

Prireditve

Vreme