Vabilo na predzadnjo predstavo Komigo

Kulturni dom Gorica

V torek, 20. septembra 2022, ob 20.30 bo v Kulturnem domu v Gorici (ul. Brass 20), šesta, predzadnja abonmajska predstava 19. trojezičnega festivala komičnega gledališča Komigo 2022, in sicer komedija Erotika po Emeršiču, ki jo bo uprizoril  Špas teater iz Mengša.

Na odru se bo predstavil priznani slovenski igralec Bojan Emeršič, “stari maček” slovenskih odrov, televizijski mojster, ljubiteljski chef in mož, ki dobro ve, za kaj gre v življenju, se vrača z novim receptom za smeh! Bojan Emeršič, človek z veliko modrostjo, zaupanja vreden in z mnogo izkušnjami vam bo pomagal in jih delil z vami! Erotika namreč ni le seks, ampak tudi življenje, hrana, zavreta strast v vsakdanjiku, uživanje zvoka ob čin-činu, je dlan v dlani in pogled nekoga postrani … in mnogo, mnogo več!

Skupaj z občinstvom bo Bojan zakuhal najmočnejši afrodiziak na svetu, vmes pa povedal veliko in še več o temah, o katerih se tudi s svojim partnerjem le redko pogovarjamo.

Vstopnina: redni 15,00 €; znižani (upokojenci, študenti) 10,00 €. Predprodaja in rezervacija vstopnic: tel. +39 0481 33288, info@kulturnidom.it.

Festival Komigo, komično gledališče v slovenskem, italijanskem in furlanskem jeziku, prireja Kulturni dom iz Gorice, v sodelovanju z združenjem Kudus – Kulturnim domom Nova Gorica, s Slovenskim stalnim gledališčem iz Trsta, z Glasbeno matico, Operno akademijo iz Križa pri Trstu, Agencijo PijaR iz Kranja ter s kulturnimi društvi: Sovodnje, Briški grič iz Števerjana, Kras iz Doberdoba, Oton Župančič iz Štandreža, Naš prapor iz Pevme, Jadro iz Ronk, Danica z Vrha ter Društvo beneških likovnih umetnikov iz Špetra v Benečiji. Pokrovitelji projekta so Dežela Furlanija Julijska krajina, občine Gorica, Nova Gorica, Doberdob in Sovodnje ob Soči, Urad Republike Slovenije za Slovence v zamejstvu in po svetu, Slovensko kulturno-gospodarska zveza in Fundacija Goriške hranilnice.

Prelistaj tiskano izdajo tednika Novi glas.

Oglej si zbirko tiskanih izdaj našega tednika.

Tiskane izdaje

Prireditve

Vreme