V knjižnicah tudi druženje ob igranju namiznih iger

V tednu, ki je posvečen knjižničnemu sistemu BiblioGO!, so se knjižnice odločile, da bodo organizirale nekaj večerov igranja namiznih iger. V sovodenjski knjižnici bo večer v znamenju namiznih iger za odrasle na sporedu v torek, 9. maja, od 20. do 22. ure. Na voljo bodo Carcasonne, Ticket to Ride, Dixit, Sushi Go1 in 21 Giochi Minuti. Kdor želi preživeti prijeten večer ob igranju namiznih iger, se mora obvezno prijaviti po elektronski pošti na naslov segretario@comune.savognadisonzo.go.it ali pa poklicati na telefonsko številko 0481-882001. Na voljo je 12 mest.
Kdor želi, se lahko prijavi tudi na igranje v knjižnici v Gradišču, ki bo v petek, 12. maja, od 20. do 22. ure, ali v soboto, 13. maja, med 14. in 20. uro, v knjižnici v Zagraju.
V soboto, 13. maja, bodo lahko udeleženci prinesli v knjižnico svoje namizne igre ali pa si jih bodo lahko izposodili.
Namizne igre bodo ostale na voljo v knjižnici, kjer bodo lahko obiskovalci še naprej imeli sproščene trenutke ib igranju. Knjižnica želi postati prostor, kjer ljudje preživljajo svoj prosti čas, ne samo z branjem in izposojo knjig, a tudi z druženjem in igranjem namiznih iger.

Prelistaj tiskano izdajo tednika Novi glas.

Oglej si zbirko tiskanih izdaj našega tednika.

Tiskane izdaje

Prireditve

Vreme