SSG: Pogovori iz zakulisja “Na štiri oči”

V torek, 22. decembra, od 18. ure … JASMIN KOVIC

V seriji pogovorov iz zakulisja Na štiri oči bo v torek, 22. decembra, ob 18.00 nastopila režiserka Jasmin Kovic. Slovensko stalno gledališče bo tokrat povabilo gledalce k spoznavanju nove otroške predstave Gregor in Silvija, ki obravnava zelo aktualno temo. Goriška režiserka je namreč prevedla za oder britansko slikanico Michaela Colemana in Tima Warnesa, romantično zgodbo neuslišane lubezni dveh goril, ki ne znata sprejeti lastnega telesa. V tej ažurirani različici zgodbe oba komunicirata preko socialnih omrežij in sta vedno prilepljena na pametna telefona, kjer zasledujeta tudi nedosegljive lepotne modele in se prepričujeta, da je uspešen videz ključ do srca ljubljene osebe.

Jasmin Kovic v tem pogovoru razkrije, kako je spoznala slikanico in kako se je njena zamisel za uprizoritev usmerila v pravi otroški muzikal, za katerega je skladatelj Stefano Sacher napisal izvirno glasbo. Pogovor bo dostopen na facebook profilu in na spletni strani Slovenskega stalnega gledališča in bo opremljen z italijanskimi nadnapisi. Ogled bo možen tudi v naslednjih tednih.

KAKO SE POVEŽEMO?

Direktno na fb Slovenskega stalnega gledališča, v torek, 22. decembra, točno ob 18.00: https://www.facebook.com/teaterssg

NIMATE FACEBOOKA?

Kliknite na spodnjo povezavo, ki bo dostopna v torek, 22. decembra, od 18.ure!

https://youtu.be/gM4Pp-y8dyk

www.teaterssg.com

Preberi tudi

Prelistaj tiskano izdajo tednika Novi glas.

Oglej si zbirko tiskanih izdaj našega tednika.

Tiskane izdaje

Prireditve

Vreme