Aktualno

Spletno predavanje o obvladovanju konfliktov v skupinah

Spletno predavanje o obvladovanju konfliktov v skupinah

DM+ / Spletno predavanje mag. Irene Deželak bo v petek, 27. marca 2020

V petek, 27. marca 2020, ob 19. uri bo potekalo spletno predavanje Irene Deželak z naslovom Obvladovanje konfliktov v skupinah. Kot piše v tiskovnem sporočilu prireditelja, društva DM+, ga bodo v živo predvajali na YouTube kanalu DMplus Društvo mladih Slovencev v Italiji, povezavo do streaminga pa bomo objavili tudi na Facebooku na DM+ Društvo mladih Slovencev v Italiji in na spletni strani www.dmplus.org. Spletno predavanje je odprto vsem, ki želijo pridobiti znanje na področju komunikacije, vodenja in obvladovanja konfliktov v delovnih skupinah.

Predavateljica mag. Irena Deželakuniv. dipl. ekon., ima mednarodni certifikat za coacha, akreditiran s strani Mednarodne federacije coachev (ICF) in je članica EEE –Experience Educators of Europe. V Sloveniji je edina certificirana predavateljica in coach za PCM – Process Communication Model, ki je trenutno najboljši model komunikacije na svetu in ga uporablja tudi vesoljska agencija NASA za boljše vodenje. Je avtorica in soavtorica ter predavateljica programov s področja vodenja zaposlenih, uspešnega motiviranja, učinkovitega poslovnega komuniciranja, prodaje ter organizacije časa. V svoje delo vpleta spoznanja najbolj uveljavljenih šol vodenja (geštalt, realitetna šola, vedenjska šola in transakcijska analiza) z izjemnim smislom za konkretno uporabo v vodstveni praksi. Zase pravi, da ni predavateljica, le pogovarja se rada z ljudmi o rešitvah, ki v praksi delujejo. Od leta 2000 je izvedla več kot 2.500 predavanj, seminarjev, treningov in delavnic, sodelovala na konferencah in kongresih. Število njenih slušateljev presega število 45.000.

Med glavnimi cilji društva DM+ so krepitev in navezovanje novih sodelovanj pri oblikovanju skupne prihodnosti mladih Slovencev v Italiji, skupno širjenje obzorij in pridobivanje izkušenj. Vzbujati ustvarjalnost, prenavljanje preko inovacije, navdihovanje, spoznavanje in sodelovanje med partnerji, razmišljanje izven kalupov ter spodbujanje kritičnega razmišljanja so odškočne deske vseh mladih, ki želijo soustvarjati družbo in okolje, iz katerega izhajajo in v katerem živijo.

25.03.2020

Komentarji

Naročite svoj izvod tednika Novi glas

Naročite se na tiskano izdajo tednika Novi glas že danes!

Prireditve

Vremenska napoved

Copyright © 2017 - 2020 Noviglas, Vse pravice pridržane!