Smeha polne septembrske nedelje na Mostovni

V septembru se končuje poletje, začenja se šola in izvajajo se izpiti jesenskega izpitnega obdobja. Zato je za marsikoga to obdobje zelo stresno. Da pa bi v novo šolsko in študijsko leto po brezskrbnem poletju vstopili z nasmehom na obrazu, je Klub goriških študentov (KGŠ) pripravil niz večerov z naslovom Goriški smeh. Enega od štirih dogodkov prireja tudi v sodelovanju s Klubom zamejskih študentov (KZŠ).

Vsaka septembrska nedelja na Mostovni bo tako priložnost za zvrhano mero smeha. Prvi dogodek je že mimo, 12. septembra pa bodo Goričani skupaj s KZŠ-jem pripravili večer z naslovom Zamejci in Goričani: “solo šov”, nastopila bosta Klemen Bučan in Francesco Arienzo. 19. septembra bo na sporedu monokomedija Slaba družba z Admirjem Baltićem, zadnji dogodek pa sovpada z zadnjo nedeljo v mesecu, in sicer 26. septembrom. Ta dan bodo oder zasedli Gašper Bergant & friends, ki bodo publiko zabavali s črnim humorjem.

Vsi dogodki so na sporedu ob 20.30 na Mostovni, za vse je tudi vstop prost. Za udeležbo na dogodkih je treba izpolnjevati PCT-pogoje. Niz večerov Goriški smeh ima tudi humanitarno noto, saj bodo na dogodkih zbirali prostovoljne prispevke, ki jih bo Klub goriških študentov podvojil in namenil Humanitarnemu društvu KID za pomoč socialno ogroženim mladim.

Prelistaj tiskano izdajo tednika Novi glas.

Oglej si zbirko tiskanih izdaj našega tednika.

Tiskane izdaje

Prireditve

Vreme