Še je možna prijava na ponedeljkovo delavnico SPF v Tolminu

Po odlično obiskani prvi delavnici, ki je včeraj potekala v Gorici, se bo EZTS GO v ponedeljek mudil v Tolminu. V kinodovorani bo ob 14. uri informativno srečanje, na katerem bodo predstavili nov razpis Sklada za male projekte GO! 2025.

Evropsko združenje za teritorialno sodelovanje je konec marca objavilo drugi razpis SPF (Small project fund) GO! 2025, ki je namenjen pripravi čezmejnega območja na Evropsko prestolnico kulture Nova Gorica – Gorica 2025. Na voljo je skoraj 1,5 milijona evrov, na razpis pa se lahko prijavijo društva, zasebna podjetja, javni zavodi, izobraževalne in akademske ustanove, raziskovalni centri, podjetniška združenja in drugi. Projektni predlogi bodo morali ciljati na eno od naslednjih tem: aktivno vključevanje in participacija otrok in mladih (mlajših od 30 let); zelena mobilnost, socialna in okoljska trajnost; valorizacija in krepitev kulture večjezičnosti; promocija dobrega počutja in družbene kohezivnosti skozi šport in rekreacijo, dostopno vsem.

Rok za prijavo na razpis je 14. maj.

Sodelavci EZTS GO so včeraj, 4. aprila, v Gorici pripravili prvo informativno delavnico, med katero so predstavili razpis, razpisne pogoje in razpisno dokumentacijo. Delavnico bodo ponovili v ponedeljek, 8. aprila, ob 14. uri v kinodvorani v Tolminu (Mestni trg, 5). Delovni jezik bo slovenščina. Za udeležbo je potrebna prijava; prijavnica je na voljo na spletni strani EZTS GO v razdelku »Dogodki« in v spodnji povezavi.

Ponedeljek, 8. aprila, ob 14. uri v Tolminu (SLO):

PRIJAVI SE (povezava)

Prelistaj tiskano izdajo tednika Novi glas.

Oglej si zbirko tiskanih izdaj našega tednika.

Tiskane izdaje

Prireditve

Vreme