SD Sončnica vabi na “Dan (svete) Družine”

Skupnost družin Sončnica skupno z dekanijo Štandrež vabi v nedeljo, 30. decembra 2018, na “Dan (svete) Družine”, ki bo potekal v Štandrežu. Ob 10. uri bo v župnijski cerkvi sv. Andreja ap. sveta maša s posebnim blagoslovom za družine. Za starše bo v župnijski dvorani sledilo pričevanje-predavanje Aleša in Marinke Čerin z naslovom “Denar v najinem odnosu-zlo ali blagoslov?” , za otroke pa igranje pod očmi animatorjev. Okoli 13. ure je na programu skupno kosilo, za katerega so vsi udeleženci povabljeni, da prinesejo kaj za na skupno mizo (sladko/slano/pijača). Sledi druženje.

Otroci so vabljeni, da prinesejo kakšno igračo, ki je ne potrebujejo več, a je še vedno dobro ohranjena, da jo bodo podarili manj srečnim otrokom oz. tistim, ki imajo manj od naših.

Aleš in Marinka Čerin sta farmacevta, doma iz Ljubljane, poročena 34 let, starša štirih otrok in stara starša štirih vnučkov. V prostem času rada hodita v naravo, pa naj bo to v bližnji gozd ali kam višje. V Družini in Življenju vodita seminar Najin odnos do denarja, sta pričevalski par in vodita več zakonskih skupin. Več o predavanju si lahko preberete tukaj:  http://preprostost.si/denar-v-najinem-zakonu-zlo-ali-blagoslov

V nedeljo, 30. decembra 2018, v Štandrežu: maša, blagoslov družin, srečanje z zakoncema Čerin in skupno kosilo

Prelistaj tiskano izdajo tednika Novi glas.

Oglej si zbirko tiskanih izdaj našega tednika.

Tiskane izdaje

Prireditve

Vreme