Razvoj osebnih potencialov in profesionalne odličnosti

V sklopu izobraževalnega programa Spretno(ra)sti Mladinski dom in Slov.I.K. prirejata predavanje Razvoj osebnih potencialov in profesionalne odličnosti, ki bo v soboto, 23. marca, v Xcentru v Novi Gorici (Delpinova ulica 20).

Predavanje, ki bo trajalo od 9. do 13. ure, bo vodila Mateja Milost. Milost, direktorica svetovalnega podjetja Fimago, že 28 let deluje na področju izvoznega svetovanja in postavitve marketinških strategij. Do danes je uspešno pomagala več kot 500 domačim in tujim podjetjem. Kot svetovalka za trženje sodeluje v številnih mednarodnih in čezmejnih projektih in je avtorica preko petdesetih tržnih raziskav in študij za potrebe podjetji in razvojnih projektov. Je tudi predavateljica na Poslovno-tehniški fakulteti Univerze v Novi Gorici, kjer je nosilka predmetov Marketinške strategije in Ekonomika podjetja. V številnih slovenskih podjetjih, bankah, zavarovalnicah in kompetenčnih centrih vodi izobraževanja s področja trženja, vodenja in komuniciranja. Njena izobraževanja in svetovanja dosegajo odlične evalvacijske ocene. Od leta 2023 je tudi znanstvena direktorica Slovenskega izobraževalnega konzorcija Slov.I.K.

Na predavanju bo predavateljica spregovorila o dejstvu, da naša osebnost, bolj kot znanje in obvladovanje razih veščin in tehnik, vpliva na to, kako uspešni bomo v poslu in življenju nasploh. Uspeh na osebnem in poslovnem področju sloni namreč na naši odločitvi, da za svoje življenje prevzamemo polno odgovornost, si postavimo jasno vizijo in dovolj visoke cilje, ki jih tudi dosežemo. Spoznali bomo, kako pomembno je, da odkrijemo in razvijemo svoje osebne potenciale in živimo svoje poslanstvo. Govora bo o nujnosti in načinih oblikovanja osebne vizije, ki nas vodi do uresničevanja naših ciljev na osebnem in poslovnem področju. Ker živimo v času negotovosti in hitrih sprememb, nam bo predavateljica obrazložila, kako ohraniti osebno stabilnost in razviti sposobnost prilagajanja tako da izkoristimo priložnosti, ki so nam dane. Spoznali bomo kateri so glavni koraki, ki jih je treba prehoditi na poti našega kariernega razvoja, kako se izogniti oviram in doseči profesionalno odličnost.

Udeleženci, ki se bodo udeležili vsaj štirih od šestih delavnic, bodo ob koncu pridobili potrdilo o opravljenem usposabljanju s področja Razvoja osebnih kompetenc in veščin vodenja.

Prijave so na voljo na www.spretnorasti.org.

Prelistaj tiskano izdajo tednika Novi glas.

Oglej si zbirko tiskanih izdaj našega tednika.

Tiskane izdaje

Prireditve

Vreme