Puppet festival in fotografska razstava v prostorih centra Lojze Bratuž

Od petka, 28., do nedelje, 30. avgusta, bo v prostorih Kultunega centra Lojze Bratuž v Gorici potekalo kar nekaj zanimivih dogodkov.

V petek, 28., in nedeljo, 30., se bodo v parku Kulturnega centra Lojze Bratuž vrstile lutkovne pravljice za otroke. Predstave spadajo v okvir lutkovnega festivala Alpe Adria Puppet Festival. V istem sklopu bosta v soboto, 29., in nedeljo, 30., s pričetkom ob 21. uri v veliki dvorani na sporedu dve lutkovni predstavi, namenjeni odrasli publiki. Vstopnice za vse prireditve v okviru festivala si je mogoče kupiti na dvorišču pred Kulturnim centrom Lojze Bratuž, kjer je stojnica z informacijami.

Vedno v soboto, 29., ob 18. uri pa bo v galeriji Kulturnega centra Lojze Bratuž odprtje 22. izvedbe skupinske fotografske razstave 6 X ena … razstava, ki ga prireja koordinacijski odbor združenja fotoklubov goriške pokrajine. Zaradi varnostnih predpisov za zajezitev širjenja virusa Covid19 bo odprtje potekalo ob prisotnosti samo nekaterih predstavnikov združenja fotoklubov. Raztava bo na ogled do 13. septembra 2020 (ponedeljek-sreda-petek med 17. in 19. uro).

Vabljeni!

Prelistaj tiskano izdajo tednika Novi glas.

Oglej si zbirko tiskanih izdaj našega tednika.

Tiskane izdaje

Prireditve

Vreme