Prenovljena spletna stran našega tednika

V tem tednu bomo imeli novo, prenovljeno spletno stran. Na povezavi noviglas.eu si boste te dni lahko sami ogledali novosti, kot boste lahko tudi sami ugotovili, da celotna vsebina Novega glasa ni več vsem dostopna, kot je bila med časom pandemije vse do danes. To smo dolžni storiti zaradi naših naročnic in naročnikov, saj ni prav, da nekdo za naš tednik plačuje letno naročnino, drugi pa ga lahko bere zastonj.

Čas pandemije nas je vse spremenil, nas še spreminja, tudi tiskane časopise, saj ste sami lahko brali, kako strmo je padlo število prodanih kopij več časnikov v Italiji in tudi v Sloveniji.

Pa tudi naši mladi vse bolj posegajo samo po vsebinah, ki so objavljene na svetovnem spletu, niti televizije ne gledajo več, kot jo mi, ki smo zrasli s časopisi pod pazduho in doma na mizi.

Poglejte na naš splet, poglejte na družbena omrežja Facebook, Twitter in na Instagram, povsod smo prisotni, sami ocenite, kakšni smo. Iskreno smo hvaležni slovenskemu podjetju Novi splet, ki nam pomaga, da z gotovostjo zremo v prihodnost, zvesti vedno istim načelom: slovenstvu, demokraciji in krščanstvu.

Hvala, ker ste z nami!

noviglas.eu

Prelistaj tiskano izdajo tednika Novi glas.

Oglej si zbirko tiskanih izdaj našega tednika.

Tiskane izdaje

Prireditve

Vreme