Predstava za otroke MINI MONI - Kakšne barve je poljubček?

Kulturni dom Gorica / Komigo baby

V nedeljo, 23. januarja 2022, ob 11. uri bo v Kulturnem domu v Gorici v nizu gledaliških predstav za otroke Komigo baby 2021/22 – “Mama, očka … gremo v gledališče!”, predstava MINI MONI Kakšne barve je poljubček? v izvedbi gledališča KU-KUC iz Beltincev. V režiji Urške Raščan igrajo Petra Jauk, Gašper Lenart, Tjaša Tomc in Urška Raščan.

Mala Monika zna narisati čisto vse. Ko pa želi narisati poljubček, ki ga je pravkar dala svojemu kužku Pablu, se znajde v zadregi. Kako naj izbere barvico, s katero bo pobarvala poljubček? Za pomoč zaprosi otroke iz publike, ki prav tako niso čisto enotni in prepričani, katera je prava. Tudi prijatelj Gašper ne zna pomagati, čeprav ima na zalogi kup prelepih pesmic. Ko se igralci in gledalci skupaj sprehodijo skozi vse barvice in s tem otroška čustva, strahove, težave in veselje, pisano glasbeno potovanje vse  pripelje do velikega in pomembnega spoznanja.

Komigo baby prireja Kulturni dom v Gorici v sodelovanju z Zvezo slovenskih kulturnih društev, ŠZ Dom in kulturno zadrugo Maja. Projekt je nastal s prispevkom Fundacije Goriške hranilnice, Urada Republike Slovenije za Slovence v zamejstvu in po svetu in Dežele FJK ter pod pokroviteljstvom Slovenske kulturno-gospodarske zveze.

Za podrobnejše informacije se lahko zainteresirani obrnejo na urad Kulturnega doma v Gorici (tel. +39 0481 33288 – info@kulturnidom.it). Vstopnina: otroci  5,00 €; spremljevalci, bratje in sestre 3,00 €.

Organizatorji opozarjajo udeležence na upoštevanje zakonskih predpisov v zvezi s koronavirusom (“super covidno potrdilo” – “Super Green pass”, varnostna razdalja in uporaba zaščitnih mask FFP2 nad 6. letom starosti).

Prelistaj tiskano izdajo tednika Novi glas.

Oglej si zbirko tiskanih izdaj našega tednika.

Tiskane izdaje

Prireditve

Vreme