Naturopatski nasveti (367)

Piše: Erika Brajnik

Prostata v naturopatiji

Spomnim se dekleta, ki je prišla do mene na pregled en mesec po spontanem splavu, še vedno je krvavela, zdravnik ji je predpisal hormonske tablete, ki pa ji krvavitve niso ustavile. Bila je obupana, prestrašena, brezvoljna, vdana v usodo. Pregledala sem jo in ji seveda tudi zmasirala stopala in ji naročila, naj to doma počne vsak dan. Njena točka stopala je bila ledena in vlažna. Po nekaj tednih mi je pisala in mi povedala, da je po moksi in masaži začela močno krvaveti, krvavela je en dan, potem pa se je vse skupaj ustavilo. Pol leta je vsak dan masirala stopalo in zanosila. Fizično ta masaža sproži, da do maternice in jajčnikov pride več krvi in več kisika. Organ bo bolje prekrvavljen, bolje se bodo sluzi organa obnavljale, tudi čistil se bo bolje, tako preprečujemo nastanek cist, miomov, endometrioze, povečane prostate itd.

Nekaterim ženskam sproži omenjena masaža izcedek, drugim menstruacije, tretjim vnetje, vendar je to proces čiščenja. Masaža stopala na tej točki je stotine ljudem pomagala pri urejanju neredne menstruacije, vnetju mehurja, hipertenziji, težavi z ledvicama, pri zanositvi, prostatitisu, težavi z erekcijo, pri vaginalnem vnetju, suhi nožnici, sesedanju mehurja, endometriozi, policističnih jajčnikih, pogostem vnetju mehurja itd.

Pomembno je tudi, da se sami masiramo, saj tako prevzamemo odgovornost za svoje zdravje: jaz se moram masirati vsak dan, jaz želim biti zdrav, če tega ne naredim, sem sam kriv, ni maser ali kdo drug.

Na takšen način se sproži vsak dan proces samozdravljenja v telesu z željo po zdravju!

Spomnim se 28-letnega fanta, ki je imel težave z erekcijo in s prezgodnjim izlivom, pridno si je masiral stopali dva meseca vsak dan in užival živila, ki krepijo prostato, in tako odpravil težavo, brez tablet ali česa drugega.

Veliko moških si je pomagalo pri povečani prostati z opisano masažo.

Poleg vsega omenjenega svetujem po masaži stopal še moksanje na popku 20 minut 30 dni vsak dan.

/ dalje

Preberi tudi

Naturopatski nasveti (371)

Naturopatski nasveti

Naturopatski nasveti (397)

Naturopatski nasveti

Naturopatski nasveti (389)

Naturopatski nasveti

Naturopatski nasveti (373)

Naturopatski nasveti

Prelistaj tiskano izdajo tednika Novi glas.

Oglej si zbirko tiskanih izdaj našega tednika.

Tiskane izdaje

Prireditve

Vreme