Naturopatski nasveti (308)

Piše: Erika Brajnilk

Holly

Cvetna esenca Holly ureja najbolj staro emocijo človeštva, ki jo vsak od nas pozna, to je ljubosumje. Ljubosumje biva v vsakem človeku vsak dan v družini, službi; občuti ga otrok, dojenček, starostnik, zapornik, politik. Ljubosumje je huda bolezen, ki lahko vodi v samodestruktivna dejanja ali pa celo v umor ali samomor. Emocije ljubosumja jemljejo človeku veliko energije; ljubosumje blokira kozmično energijo človeštva. Cvetna esenca Holly uravnana ljubosumje tako, da v osebi poraste brezpogojna ljubezen, tako da ni več sumničava in zaupa ter brezpogojno deli ljubezen in dobroto.

Cvetna esenca takoj uravna emocije otroka, ki je ljubosumen na mlajšega bratca/sestrico. Uravna emocijo ljubosumja pri domačih živalih.

Če pa je oseba kronično ljubosumna, ko se napačni imprinting iz otroštva usede v podzavest, takrat je odvisnost od te emocije globlja in se uravnava malo dlje; najbolje je to uravnati z ustreznim jedilnikom, npr. jetrnim. Fizična bolezen, ki je tesno povezana z ljubosumjem, so rakava obolenja, še posebej rak na dojki.

Razsežnosti ljubosumja so zelo zapletene, lahko podzavestne, zaradi občutka varnosti, posesivnosti, strahu, panike …

/dalje

www.saeka.si

Preberi tudi

Naturopatski nasveti (333)

Naturopatski nasveti

Naturopatski nasveti (324)

Naturopatski nasveti

Naturopatski nasveti (327)

Naturopatski nasveti

Naturopatski nasveti (326)

Naturopatski nasveti

Prelistaj tiskano izdajo tednika Novi glas.

Oglej si zbirko tiskanih izdaj našega tednika.

Tiskane izdaje

Prireditve

Vreme