Naturopatski nasveti (307)

Piše: Erika Brajnik
Heather

Cvetno esenco Heather potrebujejo vsi srčni posamezniki, ki nočejo nikdar biti sami. Tudi ko gredo na sprehod, potrebujejo telefon, da se lahko pogovarjajo. Ko srečajo koga na cesti, ga ne izpustijo iz krempljev, zadržijo ga za klepet, dolgo, zelo dolgo. Predstavljajte si vsiljivo sosedo, ki se usidra v vaši kuhinji in cel dan ždi pri vas in vam ne da dihati, tudi če imate vi tisoč opravkov. Takšna oseba je velik egoist, misli samo nase, težave drugih minimizira, da opeva svoje in da je lahko vedno v središču pozornosti. Strah pred samoto je največja nočna mora oseb Heather. Zaradi njihove vsiljivosti in neobzirnosti do drugih je njihova pot prav pot do samote, saj se jih ljudje izogibajo prav zaradi pretirane vsiljivosti. 

Osebe, ki potrebujejo cvetno esenco Heather, imajo dar govora in stalno opevajo svoje težave.

Cvetna esenca takim osebam pomaga, da so bolj empatični, da znajo resnično prisluhniti in pomagati posamezniku, da se njihova srčnost pravilno izrazi v pomoč sočloveku.

Predvsem pa se takšna oseba ne boji več samote, ne čuti strahu, groze, tesnobe in obupa, ko je sama, ampak uživa v samoti. Je ustvarjalna, dela to, kar ji srce veleva.

Otrok, ki potrebuje cvetno esenco Heather, veliko joče, ker želi vedno biti v središču pozornosti. Takšen otrok ima dar govora in veliko govori. Telesno v tem primeru govorimo o srčnem deficitu. Takemu otroku se spoti glava, ko zaspi. Srce trpi.

Cvetna esenca Hetaher bo razbremenila srce in osvežila duha; 5 kapljic zvečer pred spanjem! Za vse srčne bralce!

Iščimo zdravje! www.saeka.si

Preberi tudi

Naturopatski nasveti (329)

Naturopatski nasveti

Naturopatski nasveti (336)

Naturopatski nasveti

Naturopatski nasveti (330)

Naturopatski nasveti

Naturopatski nasveti (332)

Naturopatski nasveti

Prelistaj tiskano izdajo tednika Novi glas.

Oglej si zbirko tiskanih izdaj našega tednika.

Tiskane izdaje

Prireditve

Vreme