Naturopatski nasveti (306)

Piše: Erika Brajnik

Gorse

Cvetna esenca Gorse prinaša luč, upanje in odganja temo. Kdor je čisto obupal nad svojim zdravjem, naj vzame to cvetno esenco. Ko se bolezen ponovi, ko se koronska kriza ponovi, ko se omejitve ponovijo, takrat vzemite to cvetno esenco, ker vliva upanje in daje nove moči, novo voljo, nov zagon. Odlična je proti depresiji, negativnim, samodestruktivnim mislim. Ob depresiji je zelo pomembno, da to esenco inhaliramo, saj deluje neposredno na nevrotoksine in odpravlja negativne misli, apatijo, obupanost in željo po samomoru. Kako inhaliramo? Vzamemo lonec vrele vode in vanj kapnemo 33 kapljic cvetne sence, se pokrijemo z brisačo in 20 minut inhaliramo, vdihavamo skozi nos, izdihavamo skozi usta.
POMAGA!
Gorse daje upanje, odpira tretje oko. Oseba  v stiski ne misli več, da zanjo ni upanja, da ni poti nazaj, da ne bo nikdar bolje; v njej spet zaživijo nova volja, nova moč, nova luč.
Kdor se poškoduje, kdor obuboža, kdor se loči, temu cvetna esenca Gorse pomaga, ker ga opogumlja. Po potresu, naravni katastrofi, ko človek vse izgubi, pomaga esenca Gorse.
Gorse je ledvična esenca in okrepi posameznika tako, da vzbudi v njem gotovost in upanje, da se bo vse dobro končalo, da ni razloga za nespečnost, strah in skrb. Taka oseba postane notranje močnejša. Lahko jo vzame otrok, starostnik ali nosečnica. To je dragocena esenca, ob njej se takoj razblinita pesimizem in negativnost, ki sta danes prepogosta.
Gorse lahko kapnemo tudi osebi v komi, predvsem mažemo po ustih in po predelu tretjega očesa. Pred moxanjem na čelu na predelu tretjega očesa, lahko mažemo z esenco Gorse, bomo lažje premaknili psiho-nevrotoksine, vezane na stagnacijo vode v sinusnem predelu; toksini so vezani na negotovost in strah.
Težki časi prihajajo z veliko jeze, vzkipljivosti, razdražljivosti. Ko berete slabe novice, novice o prevarah, globalni krizi, teorijah zarote, vedite, da kdorkoli vliva strah v vas, vam jemlje energijo. Ne pustite se manipulirati! Inhalacije s cvetno esenco Gorse bodo pri tem zelo pomagale. Padli bodo stari vzorci, koncept doma se bo spremenil. Zdaj postaja dom delovno mesto, lahko celo kletka, gotovosti padajo, nadomestiti jih moramo z novimi vzorci. Gorse pri tem pomaga, saj je prilagodljivost pogoj za razvoj človeka od nekdaj.

Ostanite zdravi v mislih, besedah in seveda posledično tudi dejanjih!

Iščimo zdravje!
www.saeka.si

Preberi tudi

Naturopatski nasveti (336)

Naturopatski nasveti

Naturopatski nasveti (324)

Naturopatski nasveti

Naturopatski nasveti (327)

Naturopatski nasveti

Naturopatski nasveti (331)

Naturopatski nasveti

Prelistaj tiskano izdajo tednika Novi glas.

Oglej si zbirko tiskanih izdaj našega tednika.

Tiskane izdaje

Prireditve

Vreme