Naturopatski nasveti (295)

Poglejmo prvo cvetno esenco dr. Bacha. To je Agrimony, cvetna esenca harmonije. Oseba, ki potrebuje to esenco, ima težave z vzpostavljanjem harmonije v telesu. Navzven se taka oseba zdi vesela, prijazna, pomirjena, v resnici pa v njej vrejo jeza, nezadovoljstvo, žalost. Taka oseba ima veliko navideznih prijateljev, do vseh je prijazna, vsem hoče ugoditi, a o sebi nikomur nič ne pove, ne zaupa, se ne odpre. Harmonija je samo navidezna, zaigrana. Pogosto imajo takšne osebe težave s ščitnico, ker ne povedo, kar mislijo, ker bi bilo to nevljudno, neprimerno, ker bi jo zaradi tega lahko napačno ocenili. Agrimony je tudi cvetna esenca pubertetnikov, ker imajo v sebi mnogo kontroverznih misli.
Oseba Agromony v deficitu ne more biti sama s seboj v tišini, potrebuje veliko hobijev, veliko ljudi okoli sebe, polno, mondeno življenje, ki pa je vse površinsko. Težko je sama s seboj, ker ne more in noče poslušati svojena notranjega glasu. Rada ima najlepšo obleko, najlepši avto, najlepše dekle ali fanta, najboljši hobi. Vse samo zato, da izgleda “cool”, vendar je vse skupaj navidezno in zaigrano, ni pristnosti.
Agrimony je cvetna esenca ponosno občutljive osebe, ki ve, kaj si drugi želijo od nje, vsem ugodi, ne zna reči ne. Če pa jo kdo užali, tega ne pokaže, ampak si to močno vzame k srcu, to občuti preveč osebno.
Če ste se prepoznali v deficitu osebe Agrimony, potem si kupite cvetno esenco in vzemite 5 kapljic zvečer pred spanjem pod jezik. Bachova cvetna terapija ne more škoditi in nima nobenih stranskih učinkov, lahko se je poslužujejo vsi.
Cvetna esenca Agrimony bo uredila vibracije zaupanja vase, poštenosti in prave harmonije, tako da bo oseba snela masko, na pravi način povedala, kar misli, in se osvobodila zadržanosti, igre in navidezne umirjenosti. Odlična esenca za pubertetnike!
Iščimo zdravje!

www.saeka.si

Preberi tudi

Naturopatski nasveti (276)

Naturopatski nasveti

Jezikovnica (85)

Rubrike

Jezikovnica (85)

23.05.2020
Naturopatski nasveti (306)

Naturopatski nasveti

Prelistaj tiskano izdajo tednika Novi glas.

Oglej si zbirko tiskanih izdaj našega tednika.

Tiskane izdaje

Prireditve

Vreme