Nagrada pisarni Peric Drufovka Simeoni

100 Best in Class 2023

Uvrstitev med 100 najboljših svetovalcev za delo in računovodij v Italiji je prestižna in pomembna nagrada, ki nas spodbuja in bodri, da gremo novim ciljem naproti.

Dogodek 100 Best in Class 2023, ki sta ga priredila TeamSystem in Euroconference, je potekal v čudoviti in elitni Villi Erba v Cernobbiu ob Komskem jezeru.

Izbranih je bilo 100 podjetij iz Italije, ki jih je ocenila in za njihovo sposobnost nagradila prestižna žirija (predsedoval ji je Forbes Italia). Izbor želi podpreti podjetja in povečati njihovo učinkovitost, izkoristiti možnosti, ki jih ponujajo digitalne inovacije, ter zabeležiti znatno rast v znanju in obsegu poslovanja tako za podjetja kot za njihove stranke.

Nagrajene so bile tri kategorije Best in Class:

• poslovna rast in kompetence (Crescita e competenze): podjetja, ki so od ustanovitve najbolj napredovala na področju upravljalnih disciplin in kompetenc ali ki so doživela največjo rast v povečanju obsega poslovanja;

• digitalna inovacija (Innovazione digitale): podjetja, ki so optimalno in celostno osvojila digitalno inovacijo, tako interno kot v sodelovanju s svojimi strankami;

• gospodarska vrednost in poslovni razvoj (Valore economico e sviluppo di business): podjetja, ki so lastnim strankam ustvarila večjo gospodarsko vrednost in poslovni razvoj ter jih spremljala na poti razvoja in rasti.

Pisarna Peric Drufovka Simeoni se je prijavila v kategoriji digitalne inovacije, kar pomeni uporabo orodij za digitalno sodelovanje v podjetju in s strankami, tehnološko opremljenost, sprejetje Clouda, orodja za spletno trženje in spremljanje družbenih kanalov.

Ta nagrada je za pisarno Peric Drufovka Simeoni s sedežem v Gorici pomemben dosežek, tako kot so pomembni številni drugi v teh 20 letih delovanja (npr. dvojezični plačilni list, Bollino Cassa Edile Awards 2021), vendar se s tem ne zadovoljimo. Želimo se soočati z novimi izzivi in novimi cilji.

Tega priznanja ne bi prejeli brez podpore naših sodelavcev, ki so ključnega pomena. Posebna zahvala gre Grazielli, Emanuelu, Valentini, Ingrid, Chiari in Eleni ter seveda vsem našim strankam, ki nam vedno zaupajo, da lahko uresničujemo naše geslo: Naša strokovnost Vam na razpolago.

Pisarna Peric Drufovka Simeoni

Adriano, Martin in Matteo

www.consulenzelavoro.it

Prelistaj tiskano izdajo tednika Novi glas.

Oglej si zbirko tiskanih izdaj našega tednika.

Tiskane izdaje

Prireditve

Vreme