Na oddih!

Uprava Zadruge Goriška Mohorjeva se je za ta korak odločila, da bi zmanjšali število neizkoriščenih dopustniških dni, predvsem vsem, ki delamo v uredništvu, saj naši neizkoriščeni dopusti bremenijo letno bilanco.
V vaše domove se bomo vrnili konec avgusta, tik pred študijskimi dnevi Draga na Opčinah, ki so osrednji kulturni in družbeni dogodek v začetku septembra, ko imamo Slovenci v Italiji tudi slovesnost ob spomeniku junakom na gmajni v Bazovici.
Verjamemo, da ste že sami opazili, da ne moremo kriti vseh dogodkov, ki bi sicer spadali v naš tednik, še posebej se nam pozna, da nimamo več stalnega časnikarja v Trstu. Prosimo za razumevanje, saj se trudimo, da bi našli ustrezno rešitev, kot se tudi trudimo, da smo prisotni na svetovnem spletu, kjer nas še posebno na družbenem omrežju Facebook spremlja veliko mladih, ki jih sicer tednik na papirju ne doseže.
Časi se spreminjajo, tudi mi z njimi, družbene oblike obveščanja, mediji torej, pa tudi. Še posebej mladi se ne poslužujejo več klasičnih oblik branja, saj novice berejo izključno na pametnih telefonih, kvečjemu še na računalnikih. Pa vendar moramo vztrajati tako v tiskani obliki kot tudi na svetovnem spletu!
Poletni odmor bo služil vsem, da naberemo moči, razmislimo o časniku, predvsem pa o tem, kako nagovarjati čim več ljudi, da bi segali po našem tedniku, tudi zato za jesen pripravljamo novo, sodobnejšo spletno stran.
Ko se zahvaljujemo vsem sodelavcem, vsem vam, drage naročnice in naročniki, seveda vsem tudi iz srca želimo prijeten poletni oddih.
Ostanite nam zvesti, na tiskanih straneh se vidimo ponovno konec avgusta, na spletu pa tudi med počitnicami!

Pričujoča dvojna številka Novega glasa govori o poletnem dopustu, ki bo v našem uredništvu tokrat za teden dni daljši, saj bomo na skupinskem počitnikovanju predvsem zaradi neizkoriščenih dopustov.

Prelistaj tiskano izdajo tednika Novi glas.

Oglej si zbirko tiskanih izdaj našega tednika.

Tiskane izdaje

Prireditve

Vreme