Goriška

Movartex organizira božični trening kamp in dobrodelni gala večer

Movartex organizira božični trening kamp in dobrodelni gala večer

Gorica / 8. 9. in 10. decembra 2017 v UGG

MOVARTEX je mlada plesna šola. Nastala je na pobudo treh mladih plesalcev, ki so do sedaj želi lepe uspehe, si nabrali veliko izkušenj in znanja. Helena, Luca in Nika so se odločili, da bodo to posredovali vsem, ki ljubijo ples in druge zvrsti gibanja telesa. Prepričani so, da raznolikost posameznih zvrsti, ki so združene v celoto, daje plesalcu/gimnastičarju/atletu poseben značaj in edinstveno oznako. Hkrati nadgrajuje njegov potencial.

V tem prepričanju je Movartex organizirala BOŽIČNI TRENING KAMP 2017, ki bo potekal 8. 9. in 10. decembra 2017 v Unione Ginnastica Goriziana – ul. Rismondo 2 v Gorici. Latin, standard, hip-hop, argentine tango, belly dance, modern dance, gibljivost telesa (stretching in pilates), stabilnost telesa (funkcionalni trening, balet), kreativnost (musical, interpretacija in izražanje), pa še druge zanimivosti bodo na razpolago vsem plesalcem, ki želijo utrditi svoje znanje ali pa si nabrati novih izkušenj. Vsi so vabljeni: od malčkov do senjorjev. Izkušeni trenerji in učitelji bodo vsem rade volje pomagali, da bo treniranje čim bolj uspešno in zabavno.

Konec tridnevnega kampa pa bo edinstveni DOBRODELNI BOŽIČNI GALA VEČER. Lepa glasba bo prisotne spremljala z različnimi melodijami. Plesni program, ki ga bodo pripravili udeleženci trening kampa, izvrstni plesalci in učitelji ter gostje: vse bo prava paša za oči in emocije. Lokalna enogastronomska podjetja bodo z lastnimi proizvodi ponudila večerjo-buffet.

Ta BOŽIČNI GALA VEČER bo izraz energije, ki jo vliva povezovanje. In izraz te energije ne bo le zabava, ampak tudi DOBRODELNOST. Izkupiček večera je namenjen za C.R.O.-AVIANO, ki se bori proti vsaki vrsti rakastih obolenj.

Movartex in vsi sodelujoči toplo vabijo k udeležebi, želijo obilo zabave in zadoščenja ter kličejo: BODITE VELIKODUŠNI!

PS. Zaradi omejenega števila mest na gala večeru je potrebna čimprejšnja rezervacija vstopnic (movartex@gmail.com ali FB: Movartex Dance), ki so na voljo v baru Posta – Corso Verdi 27, Gorica.

01.12.2017

Komentarji

Naročite svoj izvod tednika Novi glas

Naročite se na tiskano izdajo tednika Novi glas že danes!

Prireditve

Vremenska napoved

Copyright © 2017 - 2018 Noviglas, Vse pravice pridržane!