Komigo baby vabi na veselo miklavževanje

Kulturni dom Gorica

Kulturni dom Gorica v sodelovanju z Dijaškim domom Gorica in Športnim združenjem Dom prireja tudi letos tradicionalno miklavževanje v sklopu abonmajske gledališke ponudbe za najmlajše Komigo baby 2022/23 – “Mama, očka…gremo v gledališče!”, v torek, 6. decembra 2022, ob 17. uri v Kulturnem domu v Gorici.

Pred prihodom dobrosrčnega sv. Miklavža, ki bo obdaroval prisotne malčke, bo občinstvo zabavala plesna pravljica Objemi drevo!, v izvedbi  skupine Katja Dance Company. Na odru se bodo predstavile Katja Vidmar, Sara Brčvak, Zala Lazar, Zala Šušteršič, Neža Banovec.

Plesna pravljica nas opozarja na to, da živimo v svetu, kjer marsikdo potrebuje pomoč. Če pomagamo, bogatimo sebe in dobimo nove prijatelje. S sodelovanjem in sočutjem pa pokažemo, da nam je mar za druge.

Ježek, mravljica, čebelica in kresničke živijo v gozdu na robu mesta. Skupaj kuhajo, se igrajo, gradijo. Včasih naletijo na težave, a jih zlahka rešijo, saj velja pravilo – nikogar ne pustimo na cedilu!

Komigo baby prireja Kulturni dom Gorica v sodelovanju z ZSKD, AŠZ Dom Gorica in kulturno zadrugo Maja, pod pokroviteljstvom SKGZ in s podporo Dežele FJK, Fundacije Goriške hranilnice, Urada Republike Slovenije za Slovence v zamejstvu in po svetu in Občine Gorica.

Ob koncu predstave bo sv. Miklavž z angelčkom in porednim parkeljčkom obdaril vse prisotne otroke.

Organizatorji prosijo za predhodno rezervacijo do ponedeljka, 5. decembra 2022. Za podrobnejše informacije in rezervacije se lahko zainteresirani obrnejo na urad Kulturnega doma v Gorici (tel. +39 0481 33288 – info@kulturnidom.it). Vstopnina: otroci € 5,00; spremljevalci, bratje in sestre € 3,00.

Prelistaj tiskano izdajo tednika Novi glas.

Oglej si zbirko tiskanih izdaj našega tednika.

Tiskane izdaje

Prireditve

Vreme