Kabaretni večer Kabaretke

Nagradni dogodek uvod v KOMIGO 2022

V torek, 24. maja 2022, ob 20.30 bo v Kulturnem domu v Gorici (ul. Brass 20 – Italija) na sporedu nagradni dogodek, predokus letošnjega festivala komičnega gledališča Komigo 2022. Na sporedu bo  kabaretni večer Kababaretke. Na odru se  bodo predstavile Irene Pahor, Tjaša Ruzzier, Martina Krapež in Martina Feri.

Štiričlanska ženska kabaretna skupina je nastala “malo za šalo malo za hec”, vendar si je z leti zastavila jasen cilj: namerno sproščanje endorfinov. Irene Pahor, Tjaša Ruzzier in Martina Krapež bodo gledalcem postregle z dovtipi, parodijami, plesno-glasbenimi prizori, karikaturami in politično satiro ob spremljavi pevke in pianistke Martine Feri. Poleg že vpeljanih likov, kot so baročno obdarjena Dolly, mojstrska prevajalka dr. prof. Bertoki in zafrustrirana Mariuča, je prisotnost zagotovila tudi ugledna zamejska osebnost.

Vstop prost (prostovoljni prispevki). Za dodatne informacije in rezervacije: Kulturni dom v Gorici (ul. Brass 20, tel. +39 0481 33288, info@kulturnidom.it). Vstop v dvorano je možen z FFP2 masko.

Prelistaj tiskano izdajo tednika Novi glas.

Oglej si zbirko tiskanih izdaj našega tednika.

Tiskane izdaje

Prireditve

Vreme