Festival Poletje v Vipavskem Križu

Nadaljujejo se srečanja v sklopu festivala Poletje v Vipavskem Križu.

I Want to Break Free, We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, Too Much Love Will Kill You in še mnoge druge uspešnice bomo slišali v četrtek, 22.7.2021, ob 20.30 v Vipavskem Križu v prav posebni izvedbi zasedbe Jazz Punt Big Band in solistov Tanje Srednik in Jaše Šabana. Koncert, katerega vstopnina znaša 10 EUR (8 EUR za otroke mlajše od 12. let, upokojence in prebivalce Vipavskega Križa), bo potekal na grajskem dvorišču v Vipavskem Križu. Vstopnice lahko rezervirate na 041 618 373, preko maila info@gdnova.si ali na spletni povezavi http://gdnova.si/pvk-rezervacija.

V petek, 23.7.2020, ob 19. uri pa bo dogodek posvečen vsem, ki glasbe nočejo le poslušati ampak ob njej tudi zaplesati! Usak patk swing bo poskrbel, da bodo vse noge vešče korakov in našle svoj par, nato pa migale še ves večer na placu v Vipavskem Križu. Večer je brezplačen, obvezna pa je prijava na usakpatkswing@gmail.com.

Ob pestrem programu kulturnih dogodkov, ki se bodo zvrstili do konca avgusta v sklopu festivala Poletja v Vipavskem Križu, si je Glasbeno Društvo NOVA zamislilo posebno nagradno igro, s katero želi spodbuditi obisk vseh vrst kulturnih dogodkov. Obiskovalce vabi, da se udeležijo vsaj enega kulturnega dogodka na teden, lahko je to koncert, predstava, razstava, literarni ali filmski večer, v organizaciji društva ali katerikoli drugi organizaciji. Na dogodku obiskovalec posname fotografijo, jo objavi na svojem Instagramu s pripisom ene izmed oznak #enkulturninateden in #gdnova ali #poletjevvipavskemkrizu. V kolikor udeleženec nima IG računa lahko fotografijo pošlje na info@gdnova.si. Vsak teden organizatorji med zbranimi fotografijami izžrebajo nagrajenca, ki prejme vstopnico za koncert v sklopu festivala Poletja v Vipavskem Križu in praktično nagrado.

Prelistaj tiskano izdajo tednika Novi glas.

Oglej si zbirko tiskanih izdaj našega tednika.

Tiskane izdaje

Prireditve

Vreme