Eksplozivni koncert s humorjem

Kulturni dom Gorica – Komigo

V torek, 8. junija 2021, ob 20. uri bo v Kulturnem domu v Gorici (ul. Brass 20 – Italija), v sklopu lanskoletnega abonmaja komičnega gledališča Komigo, na sporedu duhovita glasbena predstava Eksplozivni koncert s humorjem. V veliki dvorani Kulturnega doma se bodo predstavile Dinamitke oz. vehementne slovenske igralke in pevke Alenka Godec, Damjana Golavšek in Simona Vodopivec Franko. Občinstvo bo zabaval priznani slovenski humorist Marjan Bunič.

Eksplozivni koncert s humorjem je svojevrsten spektakel. Celoten program je povezan v glasbeno predstavo oz. koncert, ki ga je vsebinsko opredelil režiser Jaša Jamnik. Težo vsebine in izvedbe pa seveda nosijo Dinamitke in igralec Marjan Bunič. V povsem nov in “železni” program spada tudi zelo aktualna pesem Evropa, ki sovpada s predsedovanjem Slovenije EU in z njeno 30-letnico osamosvojitve.

“Angažirano, povzdigujoče, zabavno, slovensko” so predstavljeno doslej ocenili po Sloveniji razni strokovni izvedenci. Eksplozivnega koncerta torej ne gre zamuditi …

Cena posamezne vstopnice: redna € 15,00; znižana (abonenti SSG, upokojenci, družinski – drugi člani družine -, študenti in brezposelni) € 10,00. Število mest v dvorani je omejeno. Prijave (tudi s potrditvijo prisotnosti abonentov) zbirajo po tel. +39 0481 33288 ali na info@kulturnidom.it.

Prireditelji opozarjajo udeležence na upoštevanje zakonskih predpisov v zvezi s koronavirusom (varnostno razdaljo in uporabo zaščitnih mask).

Prelistaj tiskano izdajo tednika Novi glas.

Oglej si zbirko tiskanih izdaj našega tednika.

Tiskane izdaje

Najbolj brano

Prireditve

Vreme