Kulturni dom Gorica / Komigo: Mali otroci, veliki problemi

08.06.2022

V goriškem Kulturnem domu bo v sredo, 8. junija 2022, ob 20.30 v abonmajskem sporedu Komigo druga predstava, stand-up komedija Mali otroci, veliki problemi v produkciji SiTi Teatra iz Ljubljane. V njej nastopata Uroš Kuzman in Aleš Novak.

Mali otroci, mali problemi, veliki otroci, veliki problemi” je pregovor, ki so ga slišali že vsi starši. Pa je resničen? Je uvertura v starševstvo res preprosta in težavnost tega poklica zraste šele z leti? S temi in podobnimi vprašanji se v stand-up predstavi ukvarjata mlada očka, Uroš Kuzman in Aleš Novak, prvi z dvema šoloobveznima pretepačema in drugi s sveže pokakano plenico v rokah. Čigavi problemi so večji? Ne vemo! Vemo pa, da bosta oba vesela priložnosti, da lahko za poldrugo uro smeha pobegneta v vašo družbo. Ker saj veste, kaj pravijo, ko imaš enkrat otroke, je vsak izgovor dober, da greš z doma!

Predprodaja in rezervacija vstopnic: tel. +39 0481 33288, info@kulturnidom.it. Vstop v dvorano je možen z masko FFP2.

Vstopnina vstopnic: redna 15,00 €; znižana (upokojenci, študenti) 10,00 €.

Festival Komigo, komično gledališče v slovenskem, italijanskem in furlanskem jeziku, prireja Kulturni dom iz Gorice v sodelovanju z združenjem Kudus - Kulturnim domom Nova Gorica, s Slovenskim stalnim gledališčem iz Trsta, z Glasbeno matico, z Operno akademijo iz Križa pri Trstu, z Agencijo PijaR iz Kranja ter s kulturnimi društvi Sovodnje, Briški grič iz Števerjana, Kras iz Doberdoba, Oton Župančič iz Štandreža, Naš prapor iz Pevme, Jadro iz Ronk, Danica z Vrha ter z Društvom beneških likovnih umetnikov iz Špetra v Benečiji. Pokrovitelji projekta so Dežela Furlanija Julijska krajina, občine Gorica, Nova Gorica, Doberdob in Sovodnje ob Soči, Urad Republike Slovenije za Slovence v zamejstvu in po svetu, Slovensko kulturno gospodarska zveza in Fundacija Goriške hranilnice.