Dobrodelna gesta prenovljene novogoriške poslovalnice Addiko banke

Ob otvoritvi sodobnih poslovnih prostorov donirali za nakup zaščitne opreme prostovoljnemu gasilskemu društvu Nova Gorica

Poslovna enota Addiko banke na Kidričevi ulici 20 v Novi Gorici je po skoraj dvomesečni obnovi zaživela v povsem svežem ambientu. Uspešen zaključek prenove so v sodobno opremljenih prostorih proslavili s predajo donacije prostovoljnemu gasilskemu društvu Nova Gorica, ki bo gasilcem omogočila nakup novih zaščitnih oblačil za gašenje.

Addiko banka, specialist za gotovinske kredite za prebivalstvo ter financiranje malih in srednje velikih podjetij, pri ponudbi produktov in storitev stavi na učinkovitost, dostopnost in hitrost. Te vrednote delijo z gasilci, ki so jim ob uradni otvoritvi prenovljene novogoriške poslovalnice namenili znesek v višini 1.500 evrov.

»Ko ljudje potrebujejo našo pomoč v obliki finančnih sredstev, iščemo hitre in učinkovite rešitve, brez nepotrebnega čakanja ali zapletov. Zato smo se ob uradnem odprtju prenovljene poslovalnice odločili, da podpremo gasilce. Prav oni so namreč med prvimi, ki ljudem ponudijo pomoč v trenutku, ko jo najbolj potrebujejo,« je povedal Timir Povše, direktor področja Poslovanje s prebivalstvom.

»Prostovoljno gasilsko društvo Nova Gorica se iskreno zahvaljuje Addiko banki za prejeto donacijo. V razmerah, v katerih živimo, so takšna dejanja hvale vredna in zelo dobrodošla. Predvsem zato, ker bomo sredstva namenili za nabavo zaščitne obleke in tako enemu izmed nas omogočili varno posredovanje ob požarih in ostalih nesrečah,« se je ob prejemu donacije zahvalil Endi Žarkovič, predsednik PGD Nova Gorica.

Prelistaj tiskano izdajo tednika Novi glas.

Oglej si zbirko tiskanih izdaj našega tednika.

Tiskane izdaje

Prireditve

Vreme