Čezmejni ekran za odbojkarski dvoboj Slovenija - Italija

Ob 20.30 na Trgu Evrope

V soboto, 10. septembra bodo na Trgu Evrope postavili čezmejni veliki ekran za zgodovinski odbojkarski dvoboj med Slovenijo in Italijo. Organizatorji obljubljajo pravo čezmejno navijaško dogodivščino. Navijaško ogrevanje z animatorjem se bo začelo že ob 20:30. Dobrodošli so vsi slovenski, italijanski navijači in #borderless navijači, sporočajo organizatorji. “Najbolj veseli pa smo, da bo zmaga v vsakem primeru ostala doma!”, so še povedali.

Slovenska odbojkarska reprezentanca je tam, kjer je pred svetovnim prvenstvom želela biti. S pomočjo fantastičnih navijačev v ljubljanskih Stožicah se je uvrstila v polfinale, ki pa ga ne bo več igrala pred domačim občinstvom, ampak v poljskih Katovicah. Njen tekmec bo v soboto Italija, ki je na prvenstvu še neporažena.

Tekma bo ponudila veliko priložnost, da se azzurrom oddolži že lanski poraz v finalu evropskega prvenstva, ki so ga tako kot sobotno tekmo igrali v Katovicah. Takrat še varovanci Alberta Giulianija so izgubili po hudem boju, v katerem so že vodili z 2:1. Slovenci zdaj verjamejo, da bo novi selektor Gheorghe Cretu našel način, kako se jim še bolje zoperstaviti, kako zmagati in se uvrstiti v finale.

Prelistaj tiskano izdajo tednika Novi glas.

Oglej si zbirko tiskanih izdaj našega tednika.

Tiskane izdaje

Prireditve

Vreme