Camihawke začarala publiko

Piše: APE

Il Rossetti / Znana vplivnica navdušila polno gledališče

Camilla Boniardi z umetniškim imenom Camihawke je znana mlada italijanska vplivnica, ki je v petek, 22. marca 2024, napolnila dvorano gledališča Rossetti v Trstu. Nešteto mladih, med katerimi je bila sicer večina žensk, se je na petkov večer mudilo v Ulici Rossetti, da bi si ogledalo gledališko predstavo z naslovom Saggio di fine anno.

Camilla Boniardi, letnik 1990 in doma iz Monze, je kariero vplivnice začela pred leti na Facebooku in družbeni aplikaciji Snapchat. Simpatična, ironična in vedno nasmejana je s svojimi dolgimi rdečimi lasmi ter čudovitim videzom v hipu očarala spletno javnost. Camihawke je pred leti diplomirala iz prava, s časom pa postala vedno bolj znana na številnih družbenih omrežjih, kot so Facebook in predvsem Instagram, hkrati pa tudi govornica na radiu. S sledilci, na Instagramu jih ima kar milijon tristo tisoč, deli svoj vsakdan. Od jutra do večera jim na ironičen način prikazuje svoje življenje, ki je pravzaprav življenje vsakega tridesetletnika. Prav svoje življenje se je Camilla Boniardi odločila pokazati občinstvu v gledališčih po Italiji. Turnejo je začela v Milanu v gledališču San Babila 6. oktobra 2023. Zatem je odpotovala v Monzo, Assisi, Perugio, Bologno, Firenze in Rim, dokler ni prispela v Trst. Na vsakem dogodku je mlada vplivnica napolnila gledališča in s smehom, dobro voljo in zabavo napolnila srca vsakega gledalca. To je brez dvoma storila tudi v Trstu, kjer je izjavila, da je “gledališče Rossetti najlepše gledališče, v katerem je nastopila do sedaj”. Tako smo gledalci na predstavi odkrivali mlado Camillo od malih nog. Spoznali smo, da se je že kot majhna punčka morala naučiti igrati, saj je odraščala v družini zdravnikov, in ko se je želela pretvarjati, da je bolna, ker ni hotela v šolo, je bila to prava gledališka igra. Kasneje se je kot vsak od nas prvič zaljubila. Spomnila se je svojega prvega fanta, ki jo je čez poletje “pustil na cedilu” in odšel žurat na jug Italije. Ljubezen in vse, kar je z njo povezano, je kot vsi, rojeni v 90. letih, spoznala v znani televizijski seriji Simpatije (Dawson’s Creek). S pomočjo gosta oz. dobrega prijatelja, prav tako Instagram vplivneža, Guglielma Scillija je na zabaven način uprizorila najbolj znane prizore televizijske serije in pravzaprav dokazala, kako absurdna je bila. Po adolescenci sta prišla na vrsto študij oz. univerza. Camilla se je odločila in bila tudi zelo prepričana, da bo študirala pravo. V dolgih petih letih študija pa je spoznala, da morda to ne bo njen življenjski poklic, a je pred starši in vsemi še naprej igrala, da je (ironično) s študijem zelo zadovoljna in ga bo tudi zaključila. Vse dogodivščine pa so jo pripeljale do danes. Camilla Boniardi je pred tremi leti napisala knjigo oz. skoraj avtobiografski roman z naslovom Per tutto il resto dei miei sbagli (Za vse druge moje napake) pri založbi Mondadori. V zadnjih letih je vodila tudi nekatere televizijske programe.

Če slučajno zasledite Camihawke na Instagramu ali pa Facebooku, vam gotovo ne bo žal. Njen nasmeh, veselje in vsakodnevne smešne dogodivščine vam bodo polepšali dan.

Prelistaj tiskano izdajo tednika Novi glas.

Oglej si zbirko tiskanih izdaj našega tednika.

Tiskane izdaje

Prireditve

Vreme