Aleteia praznuje

Vabljeni, da se pridružite, uredništvu aleteie, ki letos praznuje že četrto leto delovanja v Sloveniji. Aleteia.si, brezplačen spletni medij, je v Sloveniji začel delovati 8. decembra 2017.

Z nami bodo v četrtek, 2. decembra, ob 12. uri preko kanala Youtube Družina: Tone Rode, Tina Martinec Selan, Valerija Trček in Lojze Grčman. Skozi pogovor bodo v sproščenem koraku prehodili Aleteijino pot, se dotaknili spoznanj, naukov, odzivov bralcev in se seveda ozrli tudi na rezultate ter sledi, ki jih je pustilo štiriletno ustvarjanje. Predstavili bodo tudi nov projekt, posebno spletno trgovino.

Aleteia Slovenija je del velike svetovne družine Aleteia. Z okoli 600.000 naročniki na dnevne e-novice in več kot 3,3 milijona sledilcev na Facebook-u doseže več kot 14 milijonov bralcev po svetu mesečno. Deluje v sedmih jezikih: angleščini, francoščini, portugalščini, španščini, poljščini ter slovenščini. Aleteia ima podružnice v 9 mestih sveta: Parizu, Rimu, New Yorku, Los Angelesu, Valencii, Ciudad de Mexicu, Sao Paulu, Varšavi in Ljubljani.

Aleteia je bila ustanovljena s strastjo in profesionalnim znanjem laiških katoličanov, ob spremljanju Papeškega sveta za družbeno obveščanje in sklada za evangelizacijo prek medijev.

Aleteia srečuje ljudi tam, kjer so (na spletu), s sporočilom, da je krščansko življenje ključ do sreče.

Prelistaj tiskano izdajo tednika Novi glas.

Oglej si zbirko tiskanih izdaj našega tednika.

Tiskane izdaje

Prireditve

Vreme