Abonma SSG za Gorico

Vpis je možen do 6. decembra 2021

V  Kulturnem domu v Gorici poteka abonmajska kampanja Slovenskega stalnega gledališča za goriško sezono 2021/22. Kot vsako leto bodo predstave izmenično v Kulturnem domu in Kulturnem centru Lojze Bratuž ob 20. uri. Abonma obsega šest predstav: štiri produkcije in koprodukcije SSG ter dve gostujoči predstavi, ki bodo opremljene z italijanskimi nadnapisi. Prva predstava bo v ponedeljek, 6. decembra 2021, ob 20. uri, in sicer  MarlenEdith. Svojo glasbeno in gledališko pripoved o življenju, umetnosti in skupnih poteh slavnih legendarnih pevk Edith Piaf in Marlene Dietrich iz burnih časov prejšnjega stoletja bosta predstavili priznani pevki Stefania Seculin in Graziana Borciani. V predstavi bo v vlogi recitatorja nastopil igralec Danijel Malalan.

Vpis abonmajev je možen do omenjene predstave pri blagajni goriškega Kulturnega doma. Ob nakupu abonmaja bodo gledalci lahko rezervirali tudi “vzlet drugam”, saj se bodo lahko odločili za izlet v reško gledališče (prevoz je vključen) za ogled izjemno zabavnega muzikala Kiss me Kate. Predstava je nastala z združenimi močmi vseh umetniških ansamblov HNK Ivana Zajca in uprizarja Shakespearjevo komedijo Ukročena trmoglavka z glasbo Coleja Porterja. Vstopnice bodo na voljo do zapolnitve mest. Cena vstopnice (z vključenim avtobusnim prevozom) za abonente znaša 10 € za ostale pa 20 €.

Cene abonmaja SSG v Gorici (6 predstav): 95 evrov; znižani (za študente brez starostnih omejitev) 45 evrov; družinski abonma (vsak dodaten družinski član) 90 evrov. Posamezne vstopnice: redna 20 evrov; znižane 17 evrov (under 26, over 65); dijaki, študentje in brezposelni 10 evrov.

Prevoz za abonente izven Gorice bo možen s predhodno rezervacijo na št. 048133288.

Celoten program abonmaja SSG 2021/22 in splošne informacije so na razpolago tudi na spletni strani Kulturnega doma Gorica www.kulturnidom.it in na spletni strani Slovenskega Stalnega Gledališča www.teaterssg.com.

Prelistaj tiskano izdajo tednika Novi glas.

Oglej si zbirko tiskanih izdaj našega tednika.

Tiskane izdaje

Prireditve

Vreme