300 mladih pevcev na Mali Cecilijanki 2017!

Združenje cerkvenih pevskih zborov – Gorica prireja tudi letos, na dan Brezmadežne, revijo Mala Cecilijanka. Tako se bo v petek, 8. decembra, ob 15. uri na odru Kulturnega centra Lojze Bratuž zvrstilo kar 300 mladih pevcev.

Na prireditvi bo zapelo 13 otroških in mladinskih skupin: med njimi tudi zbor, ki deluje šolski zbor, to je Otroški pevski zbor osnovne šole Ljubka Šorli iz Romjana, ki ga vodi Lucija Lavrenčič Terpin. Dva zbora sta iz sovodenjske občine, to sta Otroški pevski zbor KD Sovodnje, ki vadi pod taktirko Valentine Nanut, in Otroški pevski zbor Vrh Sv. Mihaela, ki ga vodi Karen Ulian. Iz Doberdoba prihajata Otroški pevski zbor Mali Veseljaki in Otroški pevski zbor Veseljaki pod vodstvom Lucije Lavrenčič Terpin. Iz Tržaškega bodo prišli na obisk pevci Otroškega peskega zbora Ladjica pod taktirko Olge Tavčar. Iz Goriškega pa Otroški in Mladinski pevski zbor Emil Komel iz Gorice, oba pod vodstvom Damijane Čevdek Jug, Otroški pevski zbor Štmaver z zborovodjo Laro Feri, Mali otroški in Otroški pevski zbor F. B. Sedej iz Števerjana, oba zbora pod taktirko Martine Hlede, in Otroški pevski zbor Plešivo pod vodstvom Alessandre Schettino. Letošnjo uvodno misel bodo podale pevke dekliške vokalne skupine Bodeča Neža.

Tudi letos se nam obeta res bogata revija otroških in mladinskih zborov s pestrim sporedom ljudskih in umetnih pesmi. Prireditelji vabimo k množični udeležbi, “ne bo vam žal!”

Gorica / Revija otroških in mladinskih pevskih zborov bo potekala 8. decembra

Preberi tudi

Prelistaj tiskano izdajo tednika Novi glas.

Oglej si zbirko tiskanih izdaj našega tednika.

Tiskane izdaje

Prireditve

Vreme